Sohbetimsi

Ve, kendine özgü bir biçimi olan bu "Sohbetimsi" konusunu açmayı akletmiş bulunuyorum. 
Bu konu bir anlamda "chat" gibi de kabul edilebilir. Bünyesinde havadan sudan muhabbetler ve geçici mesajlar yer alabilecektir.  

Ayrıca bu konudaki mesajlar, belli aralıklarla otomatik olarak silinebilecektir. 
Bu sayede, diğer konulara gelen alakasız mesajları rahatça buraya taşıyabileceğiz. :)

Keyifli muhabbetler... 

Bu sayfa, 26.03.2011 tarihinde yayınlanmış, 3.05.2018 tarihinde güncellenmiş ve 72174 defa görüntülenmiştir.
Oyla!
Abonelik Bilgisi
Yorumlar
busbus 2024-02-23 15:27:06 Bildir!

merhaba arkadaşlar ben kendi işimi kurmak istiyorum murat kurumun bu yerel seçim vaadlerinde girişimci kadınlara 100 bin tl destek vereceğini gördüm ayrıca tam donanımlı ofis de sağlayacakmış yararlanmayı düşünüyorum, iş kurmak için üzerine ben de bi o kadar kursam yeterli olur mu sermaye sizce

m1gin 2022-12-29 06:57:15 Bildir!

Hoş geldiniz tekin06,

Hayırdır, neden sektör değiştirdiniz?
Memurluktan istifa mı ettiniz? Yoksa emekli mi oldunuz?

Allah kolaylık versin.

tekin06 2022-12-26 16:39:57 Bildir!

selam site sakinleri. uzun 1 aradan sora ben geldim. sektör değiştirdim sokak müziği yapıyorum yoğunluktan uğrayamadım. metrolara yolu düşen bana raslar m.birgin belki seningibi evden çıkma engelli birisine bunu demek nekadar doğru bilmem ama koruya batıkente dikimevine eryaman1 2 metrosuna yolun düşerse bana raslama ihtimalin yüksek umarım herkes iyidir saygılar.

m1gin 2022-05-01 01:19:36 Bildir!

Selam Faerlina. Son zamanlarda pek aktif üye olmadığından, bırakın chat odasını, yazılanın uçmadığı böylesi "Sohbetimsi" konusu bile sinek avlıyor. :)

Ne güzel ki, değerli üyelerin seneler evvelinden siteye yaptığı katkılar halen erişilebilmektedir... Atalar boşuna söz uçar yazı kalır dememiş... :)

Faerlina 2022-04-26 22:53:32 Bildir!

BENIM BURAYI sımdı gormem ne tuhaf bunca zamandan sonra neyse gec oldu güç olmasın sohbetimiz ama chat gibi olsa daha güzel olmaz mı aktif üyelerin beraber konusacagı bir alan

tekin06 2021-08-31 10:12:21 Bildir!

arkadaşlar öncelikle herkesin güzel 1 hafta geçirmesini dilerken zafer bayramınızı kutlarım. beni soracak olursanız sabırla imtahan olmaya devam ediyorum eşim evin içinde geçirdiği 1 kaza sonucunda ayağını çatlattı anlamadığım ikincikez bunu nasl başardı bilmiyorum ilkindede halıya takılması sonucuna aynı kazayı geçirmişti neyse artık can sağlığı ama insan böyle günlerde vefalı kimseler arıyor kimi aradıysam herkesin kendine ait 1 düzeni var kimse 15 günlüğüne gelemiyor 15 gün basmaması lazım demiş doktor hazretleri. neyse dertlerimle sizi sıkmayayım umarım iyisinizdir enazından benim bu yazdıklarımdan sonra iyi olun. sevgili m.birgin numaram aynı aslında ama değişime denkgelmişte olabilirsin. buradan yazsam benim için 1 sıkıntı olmaz aslında 0 531 604 6008 üzerinden ulaşabilirsin.

m1gin 2021-08-30 12:06:46 Bildir!

Sorun yok ey benim_nefha. :)

Mesajınızı değiştirmemiş olsaydınız, onu ilgili konuya taşırdım çok çok... Ya da kendim silerdim. :P

Özel mesaj gönderebilmek için puan şartını vaktiyle bazı kişilerin tanımadıkları kişilere özel mesaj göndererek onları rahatsız etmeleri sebebiyle devreye sokmuştum.

Madem ki şimdilerde ortalık sessiz, belki harcanan puan miktarını yeniden gözden geçirebilirim... Lakin evvelinde bu ayki Enlem ve Boylam bölümünü tamamlayıp yayınlayayım da... :)

benim_nefha 2021-08-29 20:28:16 Bildir!

aha rezil oldum. :P
m1gin meraktan çatladığım bir konu için rahatsız ettiydim. :) Baktım sistem uyarı veriyor, tuttum burda sordum ya :D Neyse üstünü karalamıştım. İnşallah bir gören olmamıştır mı diyeyim ne diyeyim hay Allah. :) Farklı bir cihazdan giriş yaptığım için mi acaba? Herneyse, afedersiniz.

m1gin 2021-08-29 07:48:35 Bildir!

Selam benim_nefha,

Hastalıklarla boğuşan benin üzerine çok yürümediğiniz için teşekkür ederim. Çok düşünceli ve incesiniz. :)

"Sık olmamak kaydıyla" ifadesi, aslında gizli bir çekicilik oluşturabilir düşüncesiyle eklendiydi laf arasına... :)

Zira, eski üyelerin ara ara uğramaları beklentisi onlara yük imiş gibi gelmişse, en azından yükün bir kısmını alayım dedimdi. :P

Nitekim daha önceki zamanlarda benzer çağrılar yapılmış ancak yeterince bir kıpırdanma oluşmamıştı.

Parametrelerden en azından birini değiştirip tekrar deneyelim de, Einstein'in tanımına göre delilik kapsamına girmeyelim dedimdi. :P

Der ki Einstein...

EN: Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.
TR: Delilik, aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir.
AR: الجنون هو أن تفعل ذات الشيء مرةً بعد أخرى وتتوقع نتيجةً مختلفةً.

Daha fazlası için: Albert Einstein'dan Hikmetli Sözler

@benim_nefha Bir özel mesaj gönderdiğinizi farkettim. Yanıtladım. :)

@tekin06 Sizi aradım ama aranılan numaranın kullanılmadığı uyarısını aldım. Ne güzel bedavaya aramış olacaktım sizi. Şans işte! :)

benim_nefha 2021-08-28 23:02:57 Bildir!

"Sabah erken kalkarım

Ne yüzümü yıkarım

Ne sokağa çıkarım.

Kışın soba yakarım

Hayattan yok çıkarım."

(Tutunamayanlar-Oğuz Atay)

Not: Silinmeyen ileti covarlanmıştır. :)

benim_nefha 2021-08-28 22:50:45 Bildir!

tekin06 Allah muvaffak etsin. En azından farklı bir deneyim olmuştur sizin için. Zabıta olanlar varsa kusuruma bakmasınlar; kendilerinden pek hazetmiyorum. Ya da ben kötü örneklerine maruz kaldım bilmiyorum. Özellikle pazar yerlerinde hükümranlık sürmeleri beni benden alıyor. Bir keresinde, maske satan bir çocuktan parasını vermeden maske almaya çalıştıklarına tanık olmuştum. Neyse. Para konusunda geliştirdiğiniz felsefe enteresanmış tekin06. :) Bense "olmayana ergi" metodunu benimsedim, mutluyum. :p

Öncelikle geçmiş olsun m1gin, dikkat edin kendinize. Kabuk konusunda neden lahanaya evrileyim ki? Terasın üzerine kat çıkıldığı nerde görülmüş? :) Bir nevi gelişim halindeyim efendim; en azından dikey yönde ilerliyorum. Helezon şekilde devam edip salyangoza dönüşmek de var bu çilenin sonunda ki ben zirvede bıraktım. :)

O niyeymiş "sık olmamak kaydıyla"? Büyük bir düşünürün dediği gibi: "hele!" Önce bir uğrasınlar da periyotlarına sonra karar verseniz olmaz mı? :) Tamam tamam, hastaymışsınız ilişmeyeyim. :p

m1gin 2021-08-27 16:25:52 Bildir!

Selam tekin06

Hatırladığım kadarıyla diğer görme engelli arkadaşa sizin telefon numaranızı iletmiştim. Görüşmemişsiniz anlaşılan.

Sizin konuk olduğunuz Enlem ve Boylam bölümlerini kısa bir süre önce tekrar dinlemiş ve keyif almıştım. Sizin canlı performans icralarınız gayet hoştu. :)

Bu arada şanslısınız tekin06. Neredeyse hiç kontör yüklemeyen bir kimse olduğumu biliyorsunuzdur zaten. :)
Ancak birkaç hafta evvel kendi memleketime gittiğimden, bir ay süreli mobil internet ve konuşma hakkı barındıran bir paket yüklemiştim. 
Şanslısınız, çünkü birkaç günü kalan bu paketteki konuşma hakkımla sizi arayabileceğim! :)
Değilse zor arardım yani! :P


Hoş geldiniz benim_nefha, afiyettesinizdir dilerim.

Son dönemlerde ben birtakım hastalıklarla boğuşur halde olsam da, iyiyim şükür.

Kabuğumu cilalamak mı? Bunun bana faydası yok ki. Böyle yaparsam daha parıltılı bir hal almış ve başkalarının ilgisini çekmiş olmaz mıyım? :)
Sonuçta daha bir etkişleşim içerisine girmek durumunda kalınabileceğinden; kabuk, asıl misyonunu yerine getirmede sorunlar oluşturabilirdi kanaatimce. :) 

Sanırım benim kabuk eskisinden biraz daha eskimiş haliyle varlığını sürdürüyor. :)

Sizin ikinci kat kabuğunuz ve terasınız hayırlı olsun. :)
Böyle devam ederseniz gitgide lahanaya benzeyebilirsiniz. :P

Eski üyelerin ara ara uğrayıp (sık olmamak kaydıyla :)) bir şeyler yazmaları güzel olurdu, evet. 

Size buraları hatırlatan söz konusu müziğe baktım, ancak dediğiniz gibi link pasifleşmiş. Sağolsun nihavend, eserin adını dahi yazmadan sadece link vermekle yetinmiş. :P
Belki Shazam benzeri bir uygulama ile eserin adını tespit edebilirsiniz.

tekin06 2021-08-25 11:26:01 Bildir!

selamlar benimnefha umarım ismini yanlış telafuz etmemişimdir. m.birgin kaplumbağa misali kabuğuna çekilmiş. kendisini mayıs 2015ten beri görmedim dile kolay 6 sene geçmiş ama ne yalan söyleyeyim o muhabbetin tadı damağımda eğer fırsat bulursanız enlem ve boylam mayıs 2015 programını dinleyin sizde kendinizi o ortamda bulursunuz gerek sefer akelma gerekse m.birgin bize hoş dakikalar geçirmişti tadı damağımızda kalan 1 program olmuştu vaktiniz olursa şiddetle dinlemenizi öneririm. hayat hep aynı bize evden işe işten eve pandemi sürecinde baharat sektörüne girmiştim ilçemizdeki semt pazarlarına tezgah açmıştım. kalite satınca öteki esnaflar bizimle uğraştılar zabıtalarında yıldırma politikaları neticesinde işi bıraktık kamudaki görevimize döndük ama şükür güzel ekmek yedik. ben felsefem gereği paranın esiri olmam para benim esirim olsun mantığındayımdır. galiba çenem düştü karnımı doyurmaya gidiyorum buralardayım. her an sizi takipteyim kendinize iyi bakın esenlikler diliyorum sizlere.

benim_nefha 2021-08-24 13:28:46 Bildir!

Selamlar!

Öğlen vakti beynimin müzik çalarında bir melodi terennüm ediverdi de ona bakmaya uğramıştım buraya. :) Ali Ural'ın Yazarlığın Sırları programında jenerik müzik olarak kullanılıyordu. Sevgili nihavend paylaşmıştı, aklımda kalmış. Ama yazık ki link kullanılamıyor. Herneyse...

Nasılsınız m1gin? Afiyettesinizdir inşallah. tekin06'nın iletisini okuyunca gülümsedim: "sen evden çıkmazsın bilirim hele böyle günlerde iyice kabuğuna çekilmişsindir." Bu cümle bana yıllar önce m1gin'le "kabuk" üzerine ettiğimiz deruni(!) bir sohbeti hatırlattı. :) Sohbetin içeriği aklımda kalmasa da en az bir kaplumbağa kadar kabuğuna sadık kişiler olduğumuz paydasında buluşmuş idik. Sahi, m1gin ben kabuğuma ikinci katı çıkıp teras bile yaptırdım. Siz de en azından bir cila geçmişsinizdir üstünden değil mi?

Bu arada tekin06 başınız sağolsun, Allah kalanlara hayırlı ömürler versin. Zor dönemler, haklısınız.

Ara ara üyeler uğrayıp bir şeyler yazsa ne güzel olur aslında.

tekin06 2021-08-24 09:30:33 Bildir!

sevgili arkadaşlar neredeyse çoğunuzu tanımıyorum ama size şunu söylemek istiyorum ben doğuştan yüzdeyüz görme engelliyim eveliyatında çok hırslı engelleri aşan biriyken bende artık karamsarlığa büründüm siz yinede hayatın 1 yerinden tutun varın sevin yaşamayı. bu çok sevdiğiniz biri olur yarına karşı umut olur nebiliyim sizi ayakta tutan illaki 1 şey olur sevin hayatı. sevgili m.birgin 1 ara o güzel sesini duyur hatta sana 1 öğle yemeği ısmarlamak yarım bardakta çay söylemek isterim işyerimde ağırlamak isterim seni vaktin olursa buyug gel gözde güzide insan. hepinizi allaha emanet ederken sağlık mutluluk huzur dolu virüssüz günler diliyorum sevdiklerinizede kendinizide iyi bakın iyi davranın. kaybettikten sora kıymet bilenlerden olmaktansa eldekinin kıymetini bilenlerden olun hepinizi önce insan olduğunuz için seviyorum esenlikler diliyorum kimbilir 1 daha nezaman gelirim herkese sağlıklı günler. sevgili m.birgin aramanı bekliyor olacam unutmayasın kardeşim. mutluluk paylaşınca artar.

tekin06 2021-08-24 09:20:26 Bildir!

merhaba değerli arkadaşlar! epeydir yazmamışım onu farkettim. bu korona belası çok sevdiğim 1 2 kişiyi hayattan koparınca herşeyin ne kadar boş olduğunu öğrendim. artık öyle 1 hale geldimki emanetçi emanetini alsada 1 an evvel bizde gitsek diyesim geldi. ne diyor sayın birgin bizler bu dünyaya gitmek için geldik. umarım sizler iyisinizdir bu arada sevgili birgin numaran kayboldu en son görüşmemizde beni biriyle görüştürcektin öyle kaldı. sen evden çıkmassın bilirim hele böyle günlerde iyice kabuğuna çekilmişindir. merak etme bizimde artık senden arkımız kalmadı kimseye gidemez kimseyi çağıramaz olduk. herkes birbirinden kaçaroldu emperyalizim insanları iyiden iyiye yanlızlaştırdı. seller yangınlar virüs derken dünyanın yaşanılası hali kalmadı. ben yeni nesil için korkuyorum duygu yok hissiyat yok yorumlama yok içi boş 1 nesil yetişiyo. ben çocukluğumun o saf yıllarını 90lı yılları arıyorum şarkılarıyla insanlarıyla gelişmekte olan teknolojisiyle o altın yıllar ah 90lar ah. ne desek boş.

m1gin 2020-10-15 01:25:04 Bildir!

Yad-ı mazi yaptırttınız ey RmzTeselli. Afiyettesinizdir dilerim.

Öyle işte, her şey geçici... Sevinçler, üzüntüler, kişiler, ömür... Hatta dünyanın kendisi.

Bakalım daha ne kadar bir süre buralardayız.
Biliyoruz ki biz gitmeye geldik bu dünyaya... Ne var ki kabullenmekte biraz zorlanıyoruz sanırsam.

Yunus'tan bir alıntı ile bitireyim:

Biz dünyadan gider olduk
Kalanlara selam olsun
Bizim içün hayır dua
Kılanlara selam olsun

RmzTeselli 2020-10-15 00:41:01 Bildir!

Ne günlerdi diyerek bende bir kaç kelam edeyim dedim.zaman öyle bir gecti ki güzel günler yerini hayattan tat almamaya başlattı.geri gelse Geri gelse gençliğim . İyi geceler tek değişmeyen mekanım. Hoşcakalın

m1gin 2020-02-12 03:06:31 Bildir!

Bir hışm ile geldi geçti!
Kim kim kim? :)

Ah asmer ah! Hoş geldiniz, hoş gittiniz! :)

Yıllar sonra sesinizi duymak ve hala fırtına gibi olduğunuzu görmek güzel. :)

Afiyettesinizdir dilerim ailecek.
Esenlikler dilerim.

asmer 2020-02-10 00:29:45 Bildir!

Eyy güzel İnsanlar :)

Nerde o eski üyelerden bahsedenler?
Geldim..:)
2019'un Ocak ayında bahse konu olmuşuz.

Pc hayatımızdan çıkalı, şu akıllı telefonlar hayatımızda yer alalı uzak kaldım buralardan.. yazamıyorum çünkü o minicik klavyelerde gönlümce :)

Şimdi gecenin bu saatinde bir şey için girdiğim emektar masaüstü bilgisayarımdan bir bakayım ne var ne yok dedim...Tabi o kadarla kalamıyor insan insan taa alttaki mesajlara kadar gidiyor :D

sonra hadi bir merhaba diyeyim dedim. üye ismini yazarken isim ve şifrenin kayıtlı olduğunu görünce ayrı bi sevindim :)

Birgin hala bıraktığım gibisin :) Arada facebook iletilerinden müzikli ingilizce videoların geliyor. İzliyorum :)

Yeni üyeler görüyorum :) Bizler kadar CİN olamasalar da fena değiller.. Bir masaldı geldi geçti :) Güzel günlerdi. Güzel dostluklardı.

Şimdi Gideyim:) Hepinize selamlar. Hoşca bakın zatınıza :)

m1gin 2020-02-05 11:35:56 Bildir!

Ah tekin06 ah!
O kadar büyük taşlar fırlatmışsınız ki, insanda cevap yazacak derman bırakmamışsınız. :)

Evde eşinizle tartışmamak için dışarılara atmışsınız kendini... Bu durum sizde enerji birikintisi oluşturmuş sanırım. Bana sardırmışsınız. :)

1 günlük konuk olmaktan yakınmışsınız. Bildiğiniz gibi aradan yıllar geçmiş olsa da o program halen yayında. :)

İnsanın ruh hali değişiyor zamanla. Ben de münzevi bir yaşamı tercih etmiş bulunuyorum. Beni bu yüzden suçlamak isterseniz o da sizin tercihiniz. :)

Sefer Bey ile de pek görüşmez olduk. Konuştuğumuzda ona sizden bahsederim. Müsait olursa belki birlikte sizi ziyaret ederiz. Ama lütfen bunu söz olarak algılamayın.
Çünkü daha önceki bu tür ifadeleri sanki söz vermişim de umursamamışım gibi yazmışsınız. Öyle olmasın lütfen.

Dilerim afiyettesinizdir. Memuriyete ek olarak pazarcılık yapıyorsunuz demek. Allah kolaylık versin ve hayırlı kazançlar nasip etsin.

Selamlar...

tekin06 2020-02-04 16:09:59 Bildir!

arkadaş ne var şu karakter sayısı 2000 olsaydı? tam konuya hakim olcakken bitiyor. neyse sevgili mbirgin şunu bilmeni isterimki sitemim sana olan bağlılıktan ve sevgidendir bak 5 yıl geçmiş ben hala o günü yaşıyorum sanki. ingilizce hakkındaki çabana hayran kaldım. gitarı bırakma müzik iyidir. sevgili mbirgin sanal aleme fazla kitlenme bu alem senin gibi nicelerini yuttu aman sana bişey olmasın. insanın 1 yerlerde 1 köşede doslarıda olmalı enazından ben buna inanırım hatta senide ben öyle görüyorum. önceki mesajımdada dediğim gibi en kısa sürede benimle iletişime geçmeni rica ediyorum 0 531 604 60 08 buda cep numaram arkadaş daha nasıl kendimizi zorla kabul ettirecez bilemiyorumki. gerçi bu numarayı yazmamın pek farkı olmasa gerek çünkü bu numara sendeykende sen ne pek aradın nede sordun. neyse bakalım artık sonrası sana kalmış ben buralardayım senide allaha emanet ediyorum kendine iyi bak su akar yatağını bulur demiş ahmet kaya. mutlaka cevap yazmanı rica ediyorum. allahaısmarladıkk.

tekin06 2020-02-04 16:00:13 Bildir!

sevgili mbirgin bu mesajımdada sana sataşmak istedim. üstat hatırlarsan sefer akelma ile 2015te güzel 1 enlem ve boylam yapmıştık 5 yıl olmuş ama tadı damağımızda kaldı. oradaki sohbetinde samimiyetinde. yahu biz seninle daha konyaya gidecektik 5 yıl geçmiş elinsaf neolur 1 yerlerde buluşsak yeni projeler yapsak hiç 1 şey olmadı keyifli 1 yemek çay kahve güzel olur. ama mbirgin herzamanki vefasızlığı üstünde. telefonunda yokki arayıp konuşsak gerçi sen konuşmayı sevmiyorsun. bende yazılı iletişimi pek sevmiyorum. umarım sağlığın sıhatin iyidir. hala evden çıkmıyorsun herhalde ama kardeşim çık evden. dış dünyayı görmezden gelme. tekin.caliskan@tuik.gov.tr adresine mail atarsan iletişim bilgilerimizi paylaşırızz güzel 1 organizasyon yaparız. yoksa 1 günlük program konuğmuydun senin için? bence dosluk arkadaşlık önemli sevgili mbirgin. neyse ben son çağrımı yaptım artık gerisi sana kalmış ya benim için 1program konuğuydu amaaaan der geçersin yada söylediklerimi dikkate alır dönüş yaparsın.

tekin06 2020-02-04 15:51:35 Bildir!

selam sitenin aydın ve bilgili insanları. öncelikle tanıdık tanımadık herkese selamlar olsun. ben tanımayanlar için ankaradan 2 çocuk babası 1 kadın kocası 1 kamu kurumunda çalışan görme engelli 1 adet tekin. 06 mekan 19 vatan ergen gibi oldu ama idare edin sizlerin seviyesine muhabbetine ulaşmamız için 40 fırın ekmek yememiz lazım. bizde durumlar aynı doslar gel işe git eve çoluk çocuk buarada kendime yeni 1 uğraş buldum mahallenin semt pazarında baharat tezgahı açıyorum pazar günleri tezgahta geçiyor. nane kimyon karabiber mavi haşhaş beyaz haşhaş sumak tarçın çörekotu köftebaharatı isot acı toz biber tatlı toz biber pul biber limontuzu karabiber reyhan gibi ürürnler mevcut. hayat işte uğraşıyoruz didiniyoruz naparsınız evde 2 gün kalsak hanımla dövüşüyoruz. hemde ek 1 bütçe oluyor. hepinizi allaha emanet ediyorum kendinize iyi davranın doslar kalbinizin 1 köşesinde bizlerede yer açın olurmu? ben siteyi çok seviyorum ama zaman ayırıp katılamıyoruz. neyse çenem düştü galiba cevap yazın

m1gin 2019-07-16 17:14:08 Bildir!

Selam MACBETH,

Shakespeare alıntınızı okuyunnca, ona paralel bir fıkra hatırladım.

Yağmurdan kaçan Nasreddin Hoca komşusuna yakalanmış...

- Rahmetten kaçılır mı hocam?
- Rahmete basmamak için kaçıyorum! :)

MACBETH 2019-07-16 13:34:40 Bildir!

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun,
Ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun.

Shakespeare..


Selamlar,

m1gin 2019-07-14 14:29:07 Bildir!

Teşekkür ederim benim_nefha,
Uzun saçlar dediniz de içim cız etti. :)
Zira saçlarda dökülme oranı arttığı için, faydası dokunur deyu kısaltmıştım. Şimdilerde omuz hizasındalar. Ancak tümden kazıtmayı dahi aklımdan geçiriyorum.

Gitar hususu... 5 senelik bir muhabbetin ardından, kendimi bir noktada saplanmış ve geliştiremediğimi hissetmeye başlamıştım. Bunun için ek bir destek lazım gibiydi. Bu durum ise münzeviliğime halel getirecek ve ekstra zaman gereksinecekti. :)
O yüzden bu hobiye ara vermeye/bırakmaya ve her gün 1 saat zaman tasarrufu yapmada karar kıldım. :)

Yakın zamanda İngilizce "speaking" olayına iyice sardırdım. Şimdilerde bu becerimi ilerletme uğrunda mesai yapmaktayım. :)

Hatta Enlem ve Boylam'a ek olarak, tümden İngilizce olan yeni bir podcast yayınlamaya başladık, dünyanın başka taraflarında bulunan ve İngilizce öğrenen bazı arkadaşların katkılarıyla. :)
İlk bölüm birkaç hafta evvel yayınlandı, şimdilerde 2. bölüm için kollar sıvanmış vaziyette. 

Esenlikle...

benim_nefha 2019-07-13 11:58:48 Bildir!

Ah, bilirim o ağrıları...İnsanın gününü kısır ediyor resmen. Stres, bilgisayar kullanımı, kurutulmaya üşenilmiş uzun saçlar... :) Bunlar da tetikliyor. Dikkat edin kendinize m1gin, Allah şifalar versin.


O kadar da değil! Arada sırada da olsa yokluyorum siteyi. Pes etmediğinizi görmek bana ilham veriyor (ne konuda olduğunu henüz ben de bilmiyorum). Tembel olduğumu kabullendim en azından. :)


Sahi, gitarı ilerlettiniz mi epeyce?

m1gin 2019-07-13 09:31:41 Bildir!

Teşekkür ederim benim_nefha, son aylarda ufak ufak muzdarip olmaya başladığım boyun ağrısını çıkarsak iyiyim ben. :)
Dilerim sizler de afiyettesinizdir.

He ya! Gölün hacmine oranla maya az geldi sanırsam. :)

Kargalar dahi siteyi size hatırlatmak için çaba sarfetmişler. Bu durumda ben onlara mı, yoksa icabet eden size mi teşekkür edeyim bilemedim. :)
Hadi hem size hem onlara selam edeyim. :)

benim_nefha 2019-07-13 00:16:00 Bildir!

m1gin nasılsınız?
Göle maya 'çaldık' da tutmadı demek... Sağlık olsun.
Bakın, yine neyi hatırladım da siteyi hatırladım: Hani bir vakitler balkonunuza kargalar dadanmıştı...

Kullanıcı Adı:
Parola:
Bilgi Hatırlatma Yeni Üyelik
İletişim | Kullanım Şartları | Reklam Bilgileri | Tüm Üyeler | Ne Nasıl Yapılır? | Arama | RSS | Twitter | Facebook | Youtube

Son Üyeler: busbus, siyamiaytar, 1234123123123, Siyami, australiaescortspage,
Son Oturumlar: