Kitaro (New Age, Enstrümantal)

Podcast

...
KITARO AT MUSICWEBTOWN.COM
http://www.musicwebtown.com/rhwfu
KITARO AT MUSICWEBTOWN.COM
Bu sayfa, 28.02.2008 tarihinde yayınlanmış ve 86412 defa görüntülenmiştir.
Oyla!
Abonelik Bilgisi
Yorumlar
silent 2009-02-13 15:29:27 Bildir!
çook teşekkür ediyorum. o kadar aradım ki kitorunun muzikerini, gökte ararken yerde bulmak diye buna denir herhalde. sağolun...
citizen 2009-01-07 00:25:56 Bildir!
Memnune,sanırım yeterince açık yazamamışım."10 dakika sonra kendinizi derse veremezseniz vazgeçin" diye herkesin farklı olduğunu düşünerek yazmıştım.Kitaro işe yarayacaksa ilk dakikada insan bunu anlayabiliyor zaten.Umarım sen kendi yöntemini bulmuşsundur.Sevgilerimle,Allah'a emanet ol....
memnune 2009-01-06 09:44:54 Bildir!
Üniversitedeyken "Bilim Sanat Vakfı" nın o muhteşem seminerlerinden bazılarına katılıyordum. İbrahim Zeyd Gerçik'in "İletişim Psikolojisi" isimli dersi de, kendine özgü tarzıyla acayip lezzetli geçiyordu, ki hala öyle.(İstanbul'da olanlara tavsiye ederim.Güz ve İlkbahar dönemleri olmak üzere iki dönem, haftada bir ders. Katılım ücretsiz :))  

Ne diyeceğimi unutmayayım :) İşte İbrahim Hoca yine birgün her zaman olduğu gibi müzik dinletmeye başladı. Muhteşemdi. Sessizliğe bürünen salonda herkes dinlediği o aynı müzikte kendi senaryosunu yazıyor, kendi hikayesini canlandırıyordu gözünde. Çalan müzik Kıtaro'nundu. O sene öğrenmiştim bir kaç parçasını.

Müzik dinlerken, çok sevdiğim bir parçaysa eğer, sadece dinliyorum. Bitene kadar tek işim onu dinlemek oluyor. Enstrümantal olsa bile.
Diyeceğim o ki; böyle müzikleri dinlerken ders falan çalışamazdım. Aynı müzik herkeste aynı etkiyi yaratmıyor yani :) Galeyana getiren parçalar hariç:)

Selametle...
citizen 2009-01-05 03:09:03 Bildir!
Olur ya bir öğrenci arkadaşın yolu buralara düşerse diye yazıyorum.Sınavlara çalışırken çok yöntem denedim.En iyi sonuçları kısık sesle Kitaro dinlediğim zaman aldım.Tavsiyemi dinleyip,sonra ilk 10 dakika da kendinizi derse veremezseniz vazgeçin.
citizen 2009-01-05 03:01:04 Bildir!
Temmuz,2007'de eklenmiş müzikler ama hiç yorum yok.Kendimi çok ıssız bir yerde hissettim,kimsenin bilmediği ve çok şey kaçırdığı.Yıllar önce TRT'de "İpek Yolu" Belgeseli vardı.Tüm İpek Yolu'nu ayrıntılarıyla gezen ve tanıtan bir belgesel.Tek kanallı dönemin Dallas ve Şahin Tepesi kadar izleyiciyi ekrana çeken bir programıydı tek farkı dizi değil belgesel olmasıydı.Türkiye'nin çıkacağı bölümü nasıl heyecanla beklediğimizi hatırlıyorum ve tabi Türkiye çağdaş(!) bir ülke olarak gösterilmediği için gelen tepkileri.Ve o belgeselden hafızamıza kazınan son şey müziği olmuştu.O dönem satın aldığımız "Silk Road Soundtrack"ını özenle saklarım.Fakat sürekli dinlenilmekten müzik kalitesi çok bozulmuştu.Burada o albümden sadece "Silk Road" parçasını gördüm.diğerlerinin adını yazıyorum bir yerde karşınıza çıkarsa yüklemeniz ümidiyle.TEŞEKKÜRLER!In The Silence,Takla Makan Desert,Reincarnation,Dawning,Year 40 080,Free Flight Lord Of The Wind,Lord Of The Sand,Tun Huang.
Kullanıcı Adı:
Parola:
Bilgi Hatırlatma Yeni Üyelik
İletişim | Kullanım Şartları | Reklam Bilgileri | Tüm Üyeler | Ne Nasıl Yapılır? | Arama | RSS | Twitter | Facebook | Youtube

Son Üyeler: Gakk, busbus, siyamiaytar, 1234123123123, Siyami,
Son Oturumlar: