Kullanıcı Adı:
Parola:
Bilgi Hatırlatma Yeni Üyelik
Beğen
Paylaş
Sayfa: Site:
Görüntülenme: 8152
Vista ve Xp de Garip Durum
2007/06/21 22:57
Bildir! Alıntı ile cevap yaz Oyla! 8,2 (2 oy)
Bir Hintli Hiç Kimsenin Windows'da "con , com1 ve lpt1 "
 

isimli bir klasör oluşturamayacağını farketmiş.


Cok ilginç ve inanılmaz bir durum. Bill Gates dahil Tüm
 

 

microsoft ekibi bunun neden olduğuna bir cevap bulamamış...



İnanmıyorsaniz kendiniz deneyin

 

www.bvt.tr.cx

EmirKaan & ElaSuna
Windows XP'de Enteresan Bir Saptama
2007/06/21 23:08
Bildir! Alıntı ile cevap yaz Oyla! (0 oy)

 Enteresan!

Başta komik gelmişti; ama gerçekten komikmiş!

Hani bu isimler özel bazı şeyleri temsil ediyor olsaydı, anlardım; ama bildiğim kadarıyla bir anlamları da yok. Belki "lpt1" anlamlı olabilir; ama o da klasör ismi olmayacak kadar anlamlı olmasa gerek!

Gerçi, söylediğinize göre Microsoft bile anlam verememiş.

Diyeceğim şey şudur ki,

 Enteresan!

İngilizce kelime ezberleme oyunu: vav.mbirgin.com
Garip Durumlara Devam
2010/02/05 1:33
Bildir! Alıntı ile cevap yaz Oyla! (0 oy)

1. Bilgisayarinizda en basitinden yeni bos bir windows .txt (text) NOT DEFTERİ dosyasi acin.
2. Icine buyuk harflerle Q33 NY yazin. (bu 11 Eylül'de kulelere carpan ilk ucagin havaalanindaki kapi cıkıs numarasi)
3. Q33 NY un uzerini kopyaliyormus gibi aydinlatin (highlight)
4. .txt (font size) sayfa ayarlarindan yazinin boyutlarini buyutun mesela 48 e ayarlayin
5. ve son olarak yazi cesidini wingdings olarak degistirin
Gördüğüne inanamaycaksınız?


Şimdi bir Word sayfası açın ve 
=rand(200,99) 
yazdıktan sonra enter a basın.


Şimdi google sayfasını açın, oraya istediğiniz bi kelimeyi yazın ve görsellerde aratın ! 
ve bolca resim olan bi sayfayı seçin !
Daha sonra çıkan sayfada aşağıda vereceğim linkin tamamını adres satırına kopyalayın ve enter'a basın!
Gördükleriniz ne?


işte link ;


javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300;y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin (R*x1+i*x2+x3)*x4+x5;DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3 )*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void(0);
 

gerçekten şaşırtıcı
2010/02/05 12:06
Bildir! Alıntı ile cevap yaz Oyla! (0 oy)

Hepsini bir bir uyguladım. Gerçekten şaşırtıcı.

kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.............................................................................

 Ya görsellerdeki sayfanın uçuşan fotoğrafların gösterisine dönüşmesi.

GERÇEKTEN ŞAŞIRTICI

Abonelik Bilgisi Abonelik
Özellikli Bağlantılar
İletişim | Kullanım Şartları | Reklam Bilgileri | Tüm Üyeler | Ne Nasıl Yapılır? | Arama | RSS | Twitter | Facebook | Youtube

Son Üyeler: RyanCaleb, AtillaBan, Nesss, Eminecakir, Rumeysa58,
Son Oturumlar: